1-1 27 min Sandarna (straff)
2-1 75 min Sandarna

Laget: Hampus - Östlund, Wallnér, Kevin, Zakaria - Andreas, Petter, Amber - Jompa, Ferna, Simon
På bänken: Nikki, Hugosson, John P

Vi börjar bra och skapar en målchans efter någon minut. På den efterföljande inkastet kastar Simon till Ferna som vrider sig förbi sin försvarare och skjuter, målvakten räddar men Jompa rakar in bollen i öppet mål. Efter ca 15 minuter kommer Sandarna mer och mer in i spelet och tar långsamt över spelet. De får en straff efter att vi varit 4-1 och gått för hårt in och fällt deras spelare. Straffen sattes säkert bakom Hampus.
1-1 står sig i paus efter vi var bäst i början och Sandarna varit bättre senare delen av halvleken.
Vi är det bättre laget även i början av andra mest kanske för att Sandarna inte var så bra. Efter hand tar Sandarna över och kontrar sönder oss. De har många chenser men de flesta avsluten är dåliga. Wallnér nickar undan på mållinjen efter Hampus boxat ett inlägg och deras spelare lobbat returen över Hampus. Hampus gör en fantastisk räddning på ett skott innanför straffområdet. De gör 2-1 efter ett inspel från deeras högerkant och ett skott vid första stolpen. Hugosson räddar på mållinjen efter de kommit fri och rundat Hampus och la bollen mot öppet mål.
Sandarna vinner rättvist med 2-1. Det kunde varit större siffror.